dimarts, 8 de gener del 2019

Carta de Presentació Rajkiya Balika Uchh Beawar

Les noies de la classe 7 de l'escola Rajkiya Balika Uchh Beawar ens han enviat una carta de presentació amb alguns dibuixos fets per elles mateixes. Us animem a llegir-la! Estan molt contentes d'iniciar aquest intercanvi cultural. 




Ciutat de Beawar
Hola amics i amigues,
Som del Rajasthan un estat de l’India, del 33 districtes que té Rajasthan un n’és Ajmer i dins d’aquest districte hi ha una ciutat que es diu Beawar.
La ciutat de Beawar té molta importància, històrica i religiosa. Convivim gent de totes les religions i castes. De la religió hindú és de la que hi ha més gent. 
Se celebren totes les festes com Holi, Diwali i Nadal amb molt d'entusiasme. La ciutat de Beawar és famosa per moltes coses com la fira de sant ‘Teja ji’, la fira de colors anomenada ‘Badshah’ durant la festa de Holi i un dolç anomenat ‘Tilpatti’- fet amb sèsam.
A la ciutat tenim moltes escoles, privades, religioses i del govern. La nostra escola és una escola governamental i som estudiants de l'escola governamental de les noies de la ciutat de Beawar de la classe 7. Aquesta escola es va fundar el 1959.
Nosaltres tenim l'oportunitat de tenir contacte amb tots vosaltres a través del projecte Junts-Together. Aquest és un projecte molt interessant i aclaridor. Amb aquest projecte tenim ocasió de parlar amb tots vosaltres i conèixer a nivell internacional el vostre art i cultura. Al mateix temps tenim ocasió de fer un estudi comparatiu dels estudis i escoles dels dos països. A través de la creativitat dels estudiants tindrem ocasió de tenir més informació i esperem, que amb aquest projecte, tots i totes tinguem molts beneficis.

Gràcies.