dilluns, 10 de desembre del 2018

Carta de presentació Escola Mossèn Jacint Verdaguer

Els alumnes de l'escola Mossèn Jacint Verdaguer ja han preparat la seva carta de presentació per l'escola Podar World school. NH-8- Ankleshwar- Gujrat.


Estimats amics i amigues de l’Índia, Namaste 

 Som els nens i nenes de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer de Barcelona. 

La nostra escola és molt bonica i molt antiga. Té tres patis i dos edificis, un per parvulari i un per primària. En total són 18 classes, dos per cada nivell. Nosaltres no tenim uniformes i podem anar a l’escola vestits com vulguem.

 A l’escola fem moltes coses: educació física, matemàtiques, llengua catalana, castellana i anglesa, música, experiments, plàstica… 

Estem preparant una obra per al final del trimestre. Fem sortides i excursions. La nostra escola està al barri del Poble Sec.
El Poble Sec és un barri gran i ple de carrers estrets . Hi ha molts carrers que fan pujada perquè està tocant a la muntanya de Montjuïc on hi ha moltes fonts i parcs.

 Us enviarem una presentació amb moltes fotografies de la nostra escola i també de la nostra ciutat perquè pogueu veure com són. Barcelona és una ciutat molt bonica i molt gran.

 A la nostra escola celebrem algunes festes importants per nosaltres com son el Carnaval, la Castanyada, el Nadal, Els Jocs florals, Sant Ponç... Aquest curs hem participat en un programa infantil de televisió.

 Els alumnes de 3r tenim cura de l’hort de l’escola on hi farem créixer verdures i hortalisses. A les nostres classes de 3r hi ha tres nens i quatre nenes de la Índia que ens han explicat alguna cosa, però encara volem saber més coses del vostre país.
Com és la vostra ciutat i la vostra escola? 

 Som molt alegres i juganers i ens agrada venir a l’escola. No sabem si vosaltres jugueu molt, però a nosaltres ens agradaria jugar més. Esperem que amb aquesta carta ens pugueu conèixer una mica.

 Fins aviat. Nens i nenes del Mossèn Jacint Verdaguer

Alumnes de 3r de l'Escola Mossèn Jacint Verdaguer