diumenge, 23 de desembre del 2018

Carta de presentació de l'Escola Antaviana

Les nenes i els nens de l'escola Antaviana ens fan arribar la seva carta de presentació per l'escola Govt. Girls Senior Kota. 

Alumnes de 3r A de l'escola Antaviana

Alumnes de 3r B de l'escola Antaviana
Som els nens i les nenes de 3r. A i B de l’Escola Antaviana, quan acabi l’any tots tindrem 8 anys. La nostra escola està al barri de Roquetes, al nord de Barcelona. És un barri molt bonic, té molta zona de parc i jardins, estem al costat de la zona del Castell de Torre Baró, i es pot fer l’excursió d’anar al castell a esmorzar, o a veure els arbres i les plantes que hi ha. Barcelona és una ciutat molt gran i el nostre barri puja una mica cap a la muntanya. Des de l’escola es veu tota la ciutat amb el mar al fons que canvia molt sovint de color, si fa sol és de color blau, i si plou o fa mal temps, de color gris.

Entrem a l’escola a les 9 del matí i sortim a les 16,30. (l’estona de menjador i esbarjo és de 12,30 a 15 h.) a les estones de classe fem moltes coses: aquest any estem fem un projecte de medi sobre com podem cuidar el nostre planeta i les 3  R (reciclar, reutilitzar, reduir);  a matemàtiques, a més de treballar amb números, hi ha una estona de jocs matemàtics que ens agrada molt, fem educació física, anglès, plàstica, medi, música, informàtica... i moltíssimes coses més!

A l’escola parlem en català, però treballem també el castellà i l’anglès...quan acabem l’escola parlarem 3 llengües!

Treballem de vegades tot el grup junt, som 23 nenes i nens a 3r.A, i 24 a 3r. B, i de vegades en grups més petits de 12 o 13 alumnes. Encara que moltes vegades fem feines individuals, també ens agrada treballar en equip, així aprenem a col.laborar i a ajudar els companys.

L’escola és molt gran i hi ha alumnes  des de p3 (3 anys) fins a 2n ESO (14 anys) que ja és secundària. El curs passat havia 4 patis, però ara només 3  més ja que estan fent un edifici nou en el seu lloc pels alumnes  de secundària.

Tenim sort, l’escola té espai per a poder tenir fins i tot un hort on també hi ha una bassa, gallines, ànecs i fins i tot un gall, els nens de 6è. s’ocupen de donar-los menjar cada  dia.

A la nostra escola cada classe escull dos nens o nenes que són els delegats de classe a partir de tercer i  es reuneixen amb la resta de delegats dels diferents cursos i amb algú de l’equip directiu 1 o 2 cops al mes per parlar dels temes que ens importen de l’escola, també s’accepten propostes dels nens i nenes

Quan sortim de l’escola, alguns de nosaltres fem activitats extraescolars, com futbol, bàsquet, natació, música o ball. A molts ens agrada llegir i a d’altres mirar la tele. Hi ha programes molt xulos a TV3 com Tom i Jerry, Miraculous Ladybug, els Germans Kratt o Bola de Drac... a més d’altres com Gumball, Hora de Aventuras i Doraemon.

Ens agradaria saber un munt de coses sobre vosaltres…com és la vostra escola? I el vostre barri? Què feu quan sortiu de l’escola? A quines coses us agrada jugar?

Fins aviat amics, estem contents d’enviar-vos aquesta carta.

Nenes i Nens de 3r. A i B
Escola Antaviana
Barcelona